mnp
English

Bevándorláspolitika

Az Unión kívülről érkező bevándorlást szigorítani kell.

A menekült táborokat, ahol a menekültek státuszát vizsgálják, kizárólag az ország déli vagy keleti határ szélén szabad létrehozni, hogy a  menekültek ne zavarják/veszélyeztessék a magyar lakosságot.

A bevándorlási kérelem elbírálását fel kell gyorsítani (legfeljebb 30 nap a jogorvoslati eljárással együtt). A kérelem elbírálásáig a menekültek szabad mozgását korlátozni kell. Zárt táborokban kell elhelyezni őket, hogy ne veszélyeztessék a magyar lakosságot (pl. különböző fertőző betegségekkel és némelyikük bűnözésre szakosodott életformájával).

A menekültek többsége gazdasági menekült, ezért ki kell őket utasítani az országból. Nemzetközi példák igazolják, hogy ezek a más kultúrkörből érkező menekültek nem is próbálnak beilleszkedni a társadalomba, hanem szegregálva élnek és nagy terhet jelentenek a helyi lakosságnak.

Az elmúlt évtizedekben sokan álházasság vagy bűncselekmény útján szereztek magyar állampolgárságot. Ezeket az eseteket ki kell vizsgálni, és amennyiben a bűncselekmény gyanúja beigazolódik, az állampolgárságtól meg kell fosztani ezeket a személyeket.

It should be a review of the findings of this affordable-papers.net paper and its conclusions.