mnp
English

Gazdaságpolitika

Közgazdasági értelemben Magyarországon gyarmati gazdasági szerkezet van. Ebből a gyarmati gazdasági szerkezetből nincs kitörési lehetőség. A GDP nagy részét külföldi vállalatok állítják elő, ezért van Magyarországon gyarmati gazdasági szerkezet.

Az Európai Unióból éves szinten a magyar GDP-hez mérten 1% százalék támogatást kapunk, viszont a magyar GDP 30%-a elhagyja az országot, annyit visznek ugyanis ki a külföldi cégek.

A gyarmati megszállt országban mindent meg lehet tenni, és ez a nemzet katasztrófája. Az emberek reál vásárló ereje a ’70-es évek szintjén van. Az Európai Unió 2004-es bővítési folyamata gyarmatosítási folyamat volt.

A devizahitelek léte Magyarországon szabályellenes és meg sem lehetett volna engedni őket. A bérek katasztrofális alacsony szintje romba dönti a nemzetet.  A mindenkori magyar kormány azzal csábítja a külföldi befektetőket, hogy Magyarországon olcsó a munkaerő.  Más gazdaságpolitikát kell folytatni.

Védeni kell a magyar ipart, a magyar termelőket, a magyar gazdaságot, csökkenteni kell Magyarország gazdasági függőségét más országoktól.

A nemzeti vagyon 99%-át szétlopták, ezt vissza kell venni, a csalárd gazdasági-politikus bűnözőket teljes vagyonelkobzással kell sújtani.

Nem a külföldi multikat, hanem a magyar termelőket, családi gazdaságokat kell támogatni.

Az ingatlan piac évek óta hanyatlóban van Magyarországon. Az államnak több százezer bérlakást kellene építenie, és ezzel lakáshoz segíteni a fiatalokat, és felpezsdíteni az ingatlan piacot.

A nyugdíj el kell, hogy érje a minimálbért.

Az adórendszert egyszerűsíteni kell. A többkulcsos adórendszert támogatjuk, azzal, hogy a családi adózás keretében még nagyobb kedvezményt kell biztosítani a nagycsaládosoknak.

A munkahelyteremtést és a minimálbér megemelését az újraelosztással kell megvalósítani.

Magyarországon a “rendszerváltás” után egy feudális rendszer alakult ki, amely mostanra kiteljesedett. 7 millió magyar rabszolgasorban él, ebből már 1 millió külföldre menekült mindennapi megélhetési gondjai végett. Ezalatt egy szűk, kiváltságos réteg szétlopja a nemzeti vagyont. Azokat, akik a nemzeti vagyont megkárosították, teljes vagyonelkobzással, és az állampolgárság elvesztésével kell büntetni.

A bérrendszert azonnali hatállyal át kell alakítani. Azokat, akik az itthoni alacsony bérek miatt külföldre menekültek, arra kell ösztönözni, hogy térjenek haza. Ennek egyik eszköze a minimálbérek azonnali megemelése kell, hogy legyen. A minimálbér el kell, hogy érje az európai minimálbérek felső átlagát.